Lomi lomi nui

Alapjai a korai polinéz telepesektől származnak, azonban a napjainkban ismert és alkalmazott, egyedülálló ritmusos formáját a Hawaii sámánoknak köszönhetjük.
A masszázs főleg alkarral történik, így kivitelezhetőek a lomi lomira jellemző lassú, hosszú, több testrészt is érintő mozdulatok, amik segítik az ellazulást és az izmok regenerálódását. Az energia áramlás révén elősegíti a stresszes állapot, valamint az izomcsomók feloldását is egyben, felfrissülést eredményez testi, lelki, szellemi szinten egyaránt.
A masszázs célja minden esetben más, lehetőség nyílik a pihenésre, relaxációra, vagy éppen egy aktuális élethelyzeted feldolgozására.
Masszázsaim során egy olyan biztonságos térbe hívlak, ahol megtapasztalhatod az igazán szeretetteli érintés gyógyító hatását.

Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely a beragadt érzelmi energiák oldását célozza, így teremtve lehetőséget a teljesebb életre.
A gyengéd eljárás lényege, hogy lágy, finom érintésekkel old a gerinc reflexzónáján (lábfejen, a kézen és a fejen) az így keletkező energiahullám tisztítja az érzelmi gátakat.
A kezelés után tapasztalható, hogy megnő az önbizalom, az életkedv, és csökkenhetnek, megszűnhetnek a pszichoszomatikus tünetek.
Stresszoldó hatása miatt különösen ajánlott leterhelt, nehéz időszakokban (szakítás, gyász stb.) változások, váltások esetén (munka, kapcsolat), gyermekeknél viselkedési, beilleszkedési, tanulási problémáknál, stb.
Fontos, hogy nem hagyományos masszázsról van szó. A hangsúly a meghatározott pontok érintésén van.

Lélekmasszázs -Holistic Pulsing


 A Lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a testre, szellemre és a lélekre. A teljes egységet stimulálja, hogy újra Egyensúlyi állapot jöjjön létre. A pulzáló, lágy mozgások hatására létrejön egy emelkedett állapot, aktiválódik a sejtemlékezet. Az ellentétek és kétségek kezdenek feloldódni, megtaláljuk az utat a belső bölcsességünkhöz. Összhangba kerülünk a felsőbb Énünkkel vagy másképpen nézve az Isteni Énünkkel. Hirtelen képesek vagyunk döntéseket hozni - amik eddig bizonytalan nekifutások voltak. Fejlődésünkben tovább lépünk, képességeinket hatványozottan használjuk fel. A lélekmasszázs hatására, ismét visszatérünk a rendeltetésünk eredetéhez, egészen könnyedén és hihetetlen oldódással. Semmit sem kell tennünk, egyszerűen csak hagyni kell, történjék, aminek történnie kell. Ekkor tudjuk a kódolt, régi viselkedésmintáinkat elengedni. Így az élet egyszerűbbé, áttekinthetőbbé, szebbé és teljesebbé válik. Segít az öngyógyító képességünk megerősítésében, beindításában. Masszázs ágyon történik a kezelés, ruhában biztonságot nyújtó takaró alatt. Érdemes 3-5 alkalmat jönni, egy alkalom lehet 1,5 vagy 2 órás amiből fél óra beszélgetés, 1 és 1,5 óra a tiszta masszázs idő. 

Thai olajos masszázs

Az Thai olajos masszázs sok szempontból megegyezik a ruhában történő tradicionális thai masszázzsal, azzal a különbséggel, hogy az olajtól csúszóssá vált testen bizonyos fogásokat elhagynak. A nyugati masszázsokkal ellentétben a tradicionális thai masszázs elsősorban nem az izmokat dolgozza meg, hanem a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén, az olajos thai masszázs inkább simító mozdulatokat használ.
A thai olajos masszázs pezsdíti a vérkeringést, a nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot, segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti.

Tao masszázs

A taoista szexuális masszázs megnyitja az utat ahhoz, hogy szexuális energiánk szabadon áramoljon testünkben, ezzel jobb egészséghez, lelki békéhez és teljesebb szexuális élethez vezet. Általa többlet energia keletkezik a testben, ez pedig kihat többek között az izmokra, nyirokkeringésre, idegrendszerre, de a kreativitásra és teremtő erőnkre is.

Ez a testünk legerősebb gyógyító energiája. A masszázs hatására ez az energia megnövekszik, felszabadul a testben, szabadabban áramlik és a test öngyógyító folyamatai beindulhatnak. Növekedhet a testtudatosság, finomodhatnak az érzékek, az is megtapasztalható, hogy az egész test egy erogén zóna.

A talp kivételével a test minden része kap ebből a nagyon finom és lassú érintésből. A masszázs ágyon történik, leginkább áramlós érzéki érintésekből áll, melyek által könnyen meditációs állapotba kerülhetünk.