DávidSzeretettel és figyelemmel teli érintéssel biztosítom neked azt a biztonságos, ellazult teret, ahol közelebb kerülhetsz önmagadhoz, önmagad elfogadásához és szeretetéhez. Mindent megteszek azért, hogy azt kaphasd amire a leginkább szükséged van.

A szexuális energia az egyik legerősebb gyógyító energia, melynek segítségével a masszázs során oldódhatnak benned fizikai és érzelmi blokkok. Lehet hogy új érzéseket, érzeteket tapasztalsz majd, vagy hogy új emberek, lehetőségek érkeznek az életedbe mert az élmény után más szemmel nézel majd magadra. Minden alkalom más és más, de tapasztalatom szerint ha elvárások nélkül mégis nyitottan fogadod az élményt akkor igazán emelő, ébresztő megéléseid lehetnek. Gyere és légy úgy ahogy vagy!Tanulmányaim


2023.

- Tao masszázs tanfolyam Havas Andrea masszőrrel


- Metamorf masszázs tanfolyam Markos-Tóth Judit oktatóval,

Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.


- Tantra masszőr képzés Végh Ildikó, okleveles tantra masszőrrel                      Tantrikus testmasszázs, Jóni masszázs, 96 óra

Budapesti Tantra Masszőr Képző

https://gyogyitointimitas.hu

Vélemények


Timi

A tantra masszázs után mintha kedvesebb lett volna velem mindenki, biztos ők is érezték azt az energiát, amit én kaptam tőled és a mindenségtől. Azóta is érzem. Nagyon jól vagyok! Miért nem tudtam erről hamarabb?! Nem tudom mikor, de szeretnék majd még menni hozzád! Utána olvastam, hogy mi történt velem, valójában mit éltem meg a masszázs alatt és után… "A lélek érintése a testen keresztül" Egy mélyen ellazult és nyitott állapot, közben felébresztve és szétárasztva a testben az orgazmikus energiákat. Így éreztem én is! Az idő… három óra, hogy telt ennyi idő?! Úgyhogy: tökéletes volt!


Ancsa

Amikor megfordultam, a hátamon feküdtem és feljöttél az arcomhoz, akkor jött az első ilyen kicsit sírós érzelem hullámom.. Nagyon érdekes dolgok jöttek, ahogy így végig ment.. Először megjelent az a nagy szeretet amit kapok. Aztán az hogy most olyan szívesen megölelnélek, de semmi szexuális nem volt benne csak szeretet. Aztán jött az, hogy ez most amit adsz ez maga a FÉRFI... Az a férfi megtartó, biztonságot adó, szerető erő, ami maga Minden. Megjelent hogy na ez ami kell és az is megjelent mint gondolat, hogy ha ezt tudod majd hozni a mindennapi szinten az wow. Aztán ez átformálódott és már nem tudtam hogy ki vagy, ki masszíroz, nem volt arca, sem személye a férfinak csak azt éreztem hogy ez a férfi erő maga. Biztonságban, szeretve éreztem magam és először megjelent ennek a hiánya és a fájdalma... Az volt a sírás, de utána el is múlt és megjelent a hála. Először hogy hálás vagyok most ezért, aztán hogy érted.. Aztán hogy mindenért. És megjelent hogy ez nem hiány.. Ez itt van és ezt is meg fogom tapasztalni minden téren. És akkor jött egy nagy elengedés és nyugalom.


 Rachel

Sebzett nőként félve vágtam ebbe a folyamatba. Persze később érzem, hogy az egyedüli dolog amitől félek az önmagam csúnyaságai. A tér és a folyamatomban is végig nagyon biztonságban érzem magam és azt is érzem, hogy a határaim tiszteletben vannak tartva, végig nagyon ügyelve erre. Ebben a térben és ezáltal el tudom engedni magam, kinyílok és kukucskálgatok, új részeimmel ismerkedem meg. Annyira mélyen érzem ezt a gyógyulást, talán még ilyen nem is volt. Visszaadta a reményt az életbe, a férfiakba. Mélyen intim pillanatokat élek meg magammal. Nőbbnek érzem magam és magamra is jobban tudok figyelni azóta.

Az orgazmusok és a finom érintések nagyon jól estek de azt hiszem ez nekem most inkább a gyógyulásról szólt és wow mindez gyönyörben és biztonságban 😃🤯 Iszonyat hálás vagyok, hogy van ilyen és, hogy elvittem magam egy ilyenre.