DávidSzeretettel és figyelemmel teli érintéssel biztosítom neked azt a biztonságos, ellazult teret, ahol közelebb kerülhetsz önmagadhoz, önmagad elfogadásához és szeretetéhez. Mindent megteszek azért, hogy azt kaphasd amire a leginkább szükséged van.

A tantrikus jóni masszázs segíthet oldani fizikai, mentális, érzelmi, energetikai és szexuális blokkokat. Lehet hogy új érzéseket, érzeteket tapasztalsz majd, vagy hogy új emberek, lehetőségek érkeznek az életedbe mert az élmény után más szemmel nézel majd magadra. 

Minden alkalom más és más, jó ha elvárások nélkül nyitottan fogadod az élményt. Így lehetnek igazán emelő, ébresztő megéléseid. Itt önmagad lehetsz, éld át milyen elvárások nélkül kapni.

Kedves vendégek, egyenlőre nem vállalok lingam masszázst, férfiaknak csak testmasszázst tudok adni kérlek titeket ezt vegyétek figyelembe jelentkezéskor.


Köszönöm!Tanulmányaim


2024.

- Akupresszúrás meridián masszázs tanfolyam, Schneider Ferenc oktatóval


- Anti-stressz masszázs tanfolyam Nagy Zsolt oktatóval,

Wellness Oktatási Stúdió


2023.

- Tao masszázs tanfolyam Havas Andrea masszőrrel


- Metamorf masszázs tanfolyam Markos-Tóth Judit oktatóval,

Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.


- Tantra masszőr képzés Végh Ildikó, okleveles tantra masszőrrel                      Tantrikus testmasszázs, Jóni masszázs, 96 óra

Budapesti Tantra Masszőr Képző

https://gyogyitointimitas.hu


2022.

Holistic pulsing/ Lélekmasszázs 1-3. modul, Schneider Ferenc oktatóval


Vélemények


Timi

A tantra masszázs után mintha kedvesebb lett volna velem mindenki, biztos ők is érezték azt az energiát, amit én kaptam tőled és a mindenségtől. Azóta is érzem. Nagyon jól vagyok! Miért nem tudtam erről hamarabb?! Nem tudom mikor, de szeretnék majd még menni hozzád! Utána olvastam, hogy mi történt velem, valójában mit éltem meg a masszázs alatt és után… "A lélek érintése a testen keresztül" Egy mélyen ellazult és nyitott állapot, közben felébresztve és szétárasztva a testben az orgazmikus energiákat. Így éreztem én is! Az idő… három óra, hogy telt ennyi idő?! Úgyhogy: tökéletes volt!


Ancsa

Amikor megfordultam, a hátamon feküdtem és feljöttél az arcomhoz, akkor jött az első ilyen kicsit sírós érzelem hullámom.. Nagyon érdekes dolgok jöttek, ahogy így végig ment.. Először megjelent az a nagy szeretet amit kapok. Aztán az hogy most olyan szívesen megölelnélek, de semmi szexuális nem volt benne csak szeretet. Aztán jött az, hogy ez most amit adsz ez maga a FÉRFI... Az a férfi megtartó, biztonságot adó, szerető erő, ami maga Minden. Megjelent hogy na ez ami kell és az is megjelent mint gondolat, hogy ha ezt tudod majd hozni a mindennapi szinten az wow. Aztán ez átformálódott és már nem tudtam hogy ki vagy, ki masszíroz, nem volt arca, sem személye a férfinak csak azt éreztem hogy ez a férfi erő maga. Biztonságban, szeretve éreztem magam és először megjelent ennek a hiánya és a fájdalma... Az volt a sírás, de utána el is múlt és megjelent a hála. Először hogy hálás vagyok most ezért, aztán hogy érted.. Aztán hogy mindenért. És megjelent hogy ez nem hiány.. Ez itt van és ezt is meg fogom tapasztalni minden téren. És akkor jött egy nagy elengedés és nyugalom.


 Ráchel

Sebzett nőként félve vágtam ebbe a folyamatba. Persze később érzem, hogy az egyedüli dolog amitől félek az önmagam csúnyaságai. A tér és a folyamatomban is végig nagyon biztonságban érzem magam és azt is érzem, hogy a határaim tiszteletben vannak tartva, végig nagyon ügyelve erre. Ebben a térben és ezáltal el tudom engedni magam, kinyílok és kukucskálgatok, új részeimmel ismerkedem meg. Annyira mélyen érzem ezt a gyógyulást, talán még ilyen nem is volt. Visszaadta a reményt az életbe, a férfiakba. Mélyen intim pillanatokat élek meg magammal. Nőbbnek érzem magam és magamra is jobban tudok figyelni azóta.

Az orgazmusok és a finom érintések nagyon jól estek de azt hiszem ez nekem most inkább a gyógyulásról szólt és wow mindez gyönyörben és biztonságban. Iszonyat hálás vagyok, hogy van ilyen és, hogy elvittem magam egy ilyenre.


Kinga

Kedves Dávid,
köszönöm szépen neked ezt a csodás utat. Életem folyamán voltam már több tantra masszázson, de ilyenben még sosem volt részem. Minden pillanatában éreztem, hogy 100%-ig biztonságban vagyok. A belőled áradó melegség és megtartó erő egyszerűen fantasztikus. Régen éreztem magam ennyire elfogadva, minden ítélettől mentesen, és ebben a szeretet teljes légkörben meg tudtam nyílni teljesen, így sok mindent el tudtam engedni, ami már egy ideje nyomasztott. A masszázs során szívemet melegséggel töltötted meg, és én ismét szabadon szárnyaltam annyira, hogy haza felé, míg szólt a zene a fülembe az utcán táncoltam fittyet hányva rá, hogy mit gondolnak az emberek….
Ez az utazás annyira gyönyörű volt számomra, hogy még biztosan találkozunk!

Boglárka 

Kedves Dávid!

Köszi az érdeklődésed. Igen, változott bennem valami. Sokkal magabiztosabb, bátrabb és legfőképp összeszedettebb lettem azóta. Köszönöm szépen a masszázst és kellemes hétvégét!


Mónika

Minden tökéletes volt. Nagyon hálás vagyok Dávidnak ezért a megtapasztalásért. Végig biztonságban éreztem magam, csak magamra figyeltem, miközben Dávid figyelte minden rezdülésemet, és mindig tudtam mi fog történni. Úgy érzem, hogy egy jelentős gyógyulási folyamaton mentem keresztül. Köszönöm!