ZsófiÉrintésemmel szeretnék neked történeteket mesélni önmagadról. Legyen az bármi a múltadból, vagy ami most a jelenedben nagyon foglalkoztat, de az is lehet, hogy olyasvalamit fogsz kapni, aminek fontos szerepe lesz a jövődben. Ez a szép a tantra masszázsban, hogy az ember mindig olyat kap, amire épp a legnagyobb szüksége van, vagy aminek a befogadàsàra màr megérett a lelke és a nyugodt, meditatív állapot, ahová elkísérlek sokféle tapasztalásra ad lehetőséget.

Ígérem, hogy olyan teret biztosítok neked, ahol teljes biztonságban átélhetsz bármilyen új élményt és lényed teljes elfogadásban lehet jelen.


Tanulmányaim

2024.

- Akupresszúrás meridián masszázs tanfolyam, Schneider Ferenc oktatóval


2023.

- Tao masszázs tanfolyam Havas Andrea masszőrrel


- Metamorf masszázs tanfolyam Markos-Tóth Judit oktatóval, Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.


- Tao masszázs tanfolyam Élő Ildikó gyógymasszőrrel


- Shiatsu masszázs alaptanfolyam Jászberényi Èva, shiatsu terapeuta és oktatóval                                                                                                                    Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.                                                         


- Olajos thai masszázs tanfolyam Élő Ildikó gyógymasszőrrel,                      Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.


- Reflexológiás Talpmasszázs tanfolyam Kostkáné Bédi Mária oktatóval,    Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.                                                     

https://mcec.hu/


2022.

Tantra masszőr képzés Végh Ildikó, okleveles tantra masszőrrel                         Tantrikus testmasszázs, Lingam masszázs, 96 óra                                                      Jóni masszázs, 30 óra

Budapesti Tantra Masszőr Képző                                               

https://gyogyitointimitas.hu/

Vélemények


Gerti

Zsófit meleg szívvel ajánlom minden ellazulni vágyó embernek aki szeretné feléleszteni a benne lakó szellemet és felfrissíteni a benne szunnyadó energiákat. Születésnapra és bármilyen alkalomra kiváló ajándék vagy csak lepd meg magad, hogy bearanyozza a hétköznapjaid. Amikor ajánlás alapján elmentem Zsófihoz akkor számítottam rá, hogy jól fog esni a masszázs a testemnek és lelkemnek egyaránt de arra nem gondoltam, hogy még egy nehéz időszakon is át fog tudni segíteni. Teljesen kinyitott és sokkal közelebb éreztem magamhoz másokat és önmagamat is. Azt a teremtő, pozitív energiát amit ott kaptam át tudtam adni a magánéletembe és a hivatásomba. Annyi pluszt adott, hogy ezt az élményt szerintem egyszer minden embernek át kellene élnie az életében. Garantálom, hogy tovaszáll minden fásultság és ragyogóan fogsz távozni a masszázs után! Abszolút bakancslistás self-love időtöltés!   


Anita

A tantra masszázs számomra az önismeret és az önmegismerés fontos eszköze. Zsófi volt az első női tantra masszőr, akinél jártam és a türelme, mindenre kiterjedő figyelme segített könnyen ellazulnom. Lágy, finom mozdulatokkal dolgozik, ösztönös tehetsége van a masszázshoz. Teljesen ráhangolódik a testem rezdüléseire, segít abban, hogy fokozatosan oldódjanak a félelmeim, blokkjaim, és közelebb kerüljek önmagam belső magjához.  


Laci

Kedves Zsófi és Kata,
A masszázsotok alkalmával lehetőségem nyílt ezt a csodálatos élményt átélnem. Napokig hatása alatt voltam. Személyiségetek kedvességet és biztonságot áraszt. A nyugodt környezetben teljesen el tudtam lazulni és át tudtam adni magam az érintésetek varázsának, ami leírhatatlan érzés volt számomra. Érintésetek tökéletes harmóniában volt a testemmel és lelkemmel.
Ezelőtt még sosem volt részem 4 kezes masszázsban, de sikerült egy teljesen más "dimenzióba" kerülnöm. :)     Én tiszta szívből ajánlom mindenkinek ennek az élménynek a megtapasztalását.
Köszönöm nektek!


Gabi és Bertram

Életünkben először vettünk részt egy páros tantra masszázson a párommal. Egy stresszes időszakkal a hátunk mögött, testileg-lelkileg feltöltődve jöttünk el a szalonból. Köszönjük Katának és Zsófinak ezt a varázslatos utazást. A lábujjainktól a fejünk búbjáig hatoló bizsergés fantasztikus élmény volt.


Gábor

A masszázst követően nem tudtam volna szavakba foglalni az ott átélteket, teljesen a hatása alá kerültem és egész nap dolgozott bennem.
Elvárások nélkül érkeztem, megtapasztalni valami újat, amire hívást éreztem. Hatalmas élmény átélni, ahogy a szeretet energia áramlik a testben a masszázs mozdulatai hatására. A kezelés során előkerülő blokkok - Zsófi szakértelmének köszönhetően - hamar feloldódtak és át tudtam magam adni az élménynek. Az egész testem többször beleremegett a masszázs hatására, az idő múlásával egyre jobban és jobban. Ez volt életem első ilyen élménye, de biztosan nem az utolsó.


Gábor

Kedves Kata és Zsófi!
Hálás vagyok nektek azért a megtapasztalásért, amit általatok átélhettem. Már a masszázs előtti rituálé közben, mikor a szemetekbe néztem, tudtam, hogy valami egészen különleges dolog fog velem történni. Összehangolt és csodálatos érintéseitek által nagyon hamar egy másik dimenzióba kerültem, ahol csak a szeretet és harmónia uralkodott. Úgy éreztem, hogy a testem érintésével a lelkemet simogatjátok és töltitek fel a szeretet energiájával. Minden kapcsolatomat elvesztettem a fizikai síkkal és a testiség teljes mértékben háttérbe szorult a masszázs alatt.
Nagyon köszönöm ezt az élményt, ahogy mondtam is, receptre kellene felírni Titeket. :)