Tantra masszázs


Tantra

A tantra látásmódja mindent elfogad. Minden, amit az ember megtapasztalhat, függetlenül attól, hogy általában jónak, vagy rossznak ítélik meg, lehetőség a tanulásra és hogy jobban meglássuk kik is vagyunk valójában. E látásmód térképül szolgál, hogy megtaláljuk azokat a tapasztalatokat, melyekre vágyunk és alkalmat ad énünk minden aspektusának integrálására azokat a részeket is beleértve, melyeket általában megtagadunk, vagy elrejtünk. Ez a megközelítés felismeri, hogy minden felnőtt emberben ott van a természetes, romlatlan, gyermeki szellem, aki nyitottan és ártatlanul tudja az életet élvezni.

A tantra a testben levő  szexuális energia mozgását az élet mozgásának tekinti. Masszázsnál ezt az energiát keringetjük. A tantra masszázs tehát egy energetikai masszázs, ami nagyon meditatív és megnyugtató, miközben fel is tölt és energetizál. A tudatos jelenléttel, feltétel nélküli szeretettel történő érintés segíthet a spirituális fejlődésben, a test, elme, lélek kiegyensúlyozásában és gyógyulásában.

A masszázs célja, hogy létrehozzon a befogadóban egy mélyen ellazult és nyitott állapotot és ezzel egyidőben felébressze és szétárassza a testében az orgazmikus energiákat.

Masszázs menete

Az érkezést követően lesz lehetőséged arra, hogy a tested mellett a lelked is kapjon időt a megérkezésre.   Miután mindent átbeszélünk, ami kérdéses. (Ilyenek lehetnek, hogy milyen szándékkal érkeztél, min szeretnél dolgozni, milyen határok vannak, amiket figyelembe kell venni.) Ezt követi a zuhanyzás és átöltözés szarongba. (masszázs előtt és után is van lehetőség zuhanyzásra)

A szertartást egy köszöntő -ráhangoló rituáléval indítjuk, ahol kapcsolódhatsz önmagadhoz és meghívunk szavakkal a masszázs terébe. Majd elkezdődik a masszázs, ami a teljes testet érinti és kókusz olajjal történik. Harmonikusan és természetesen vonja be az intim területeket is az érintés folyamatába, így a befogadó lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja és kibontakoztassa magában a benne szunnyadó érzéki-szexuális életerőt. A cél nem az orgazmus, hanem az orgazmikus állapot elérése és fenntartása. Férfiaknál magmegtartásra törekszünk, hogy az energia ne vesszen el, hanem áramolni tudjon a test egészében.

A masszőz az aktív fél, aki teljes lényével figyel rád és kíséri a folyamataidat, te pedig a befogadó vagy, aki figyeli és tudatosítja magában a történéseket. A masszázs során az érintés egyoldalú, a befogadó passzív marad, nem érinti a masszőrt. Te ellazulsz, figyelsz, és a csodák megtörténnek.

A masszázs segítség lehet olyan férfiak számára, akik korai magömléssel, merevedési zavarral küzdenek, magmegtartást szeretnének gyakorolni, elakadást tapasztalnak a szexualitásuk terén. Elősegíti az önbizalom és önelfogadás növelését, és a test megértését, megismerését, fokozza az energiaszintet.

Nőknél nagyon pozitív hatással lehet a testükre és lelkükre is. Segíti a tudatos kapcsolódást önmagukhoz, megtapasztalhatják a testük szeretetét. Segítheti a belső megélések, és lelki folyamatok feldolgozását, oldását, így felszínre kerülhetnek azok a blokkok, melyek az adott időszakban már feldolgozhatóak a lelkükben, így megtörténhet az elengedésük.  A masszázs időszakonkénti ismétlődése további blokkok feloldását hozhatja magával. Az energiák 18-20 napig dolgozhatnak egy-egy masszázs után.