Kata


A tantrát mint önismereti utat már egy ideje járom. Nekem a tantra maga az élet szeretete, ahogy mondani szoktam én az életbe vagyok szerelmes.                                   Az igazán szeretettel teli érintések gyógyítják a lelket és nyitják a testet, oldják a bennünk keletkezett blokkokat. Ezen részek oldásával az emberben mindig egy kis rész újjászületik.
Masszázsaim során a célom, hogy elkísérjelek téged, szeretetben és biztonságban az Önmagad felé vezető úton, ahol megtapasztalhatod, hogy milyen a valódi feltétel nélküli szeretet. Ahol tényleg csak Önmagadra kell koncentrálnod.
Minden út egy tapasztalással kezdődik, merj rálépni erre az útra, és én segítek, hogy szabadon szárnyalhass.

Tanulmányaim

2024.

- Anti-stressz masszázs tanfolyam Nagy Zsolt oktatóval,

Wellness Oktatási Stúdió


2023.

- Metamorf masszázs tanfolyam Markos-Tóth Judit oktatóval, 

Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.


- Lomi-Lomi Nui képzés - Lancsin Zsuzsanna

56 óra.

https://gyogyitoerintes.hu/


 - Svédmasszázs képzés, Irodai masszázs - Nagy Zsolt

Wellnes oktatási stúdió


2022.

Tantra masszőr képzés Végh Ildikó, okleveles tantra masszőrrel                               Tantrikus testmasszázs, Lingam masszázs, 96 óra                                                               Jóni masszázs, 30 óra

Budapesti Tantra Masszőr Képző

https://gyogyitointimitas.hu/


Tantra jóga tanfolyam folyamatban - Kristályakadémia.

Fotógaléria


Vélemények

Szabolcs

"A tantrikus masszázs megadta annak lehetőséget, hogy egy új perspektíva szemszögéből fedezhessem fel Önmagam, és az eddigitől merőben eltérő módon élhessem meg a bennem lévő férfiasságot.
Számomra a szexualitás ez idáig egy intenzív erőteljes vegetatív folyamat volt, melyet úgy gondoltam, hogy csak és kizárólag teljesen éber állapotban tudom megélni a maga intenzitásával.
A tantrikus masszázs során viszont ettől egy merőben eltérő folyamatot tapasztaltam meg.
Rá kellett döbbennem arra, hogy a bennünk rejlő szexualitást nem csak éber állapotban, hanem egy jóval nyugodtabb tudatállapotban is képes vagyok átélni, méghozzá sokkal intenzívebben, hosszabban és maradandóbb élményként mint azt valaha gondoltam.
Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani a folyamatot, mint amikor az ember gourmet ételt fogyaszt. Mikor nem csupán azért eszel, hogy fennmaradj, hanem sokkal inkább eszel "aggyal" azért, hogy olyan élményt élj át ott legbelül ami kihat a tudatodra és leginkább a tudatalattidra.
Ezt a harmónikus teljességet egy nagyon tapasztalt "vezetővel" élhettem át itt a stúdióban. A belőle áradó pozitív életigenlés és energiái elősegítette gyors kapcsolódásunkat ami elengedhetetlen része annak, hogy az ember teljes mértékben át tudja magát adni annak a felemelő élménynek, melyet a tantrikus masszázs adhat mindannyiunknak."

Viki

"Kicsit bezárva érkeztem Katához, nem tudtam pontosan, mi vár rám, és eleinte feszélyezve éreztem magam. Nem voltak elvárásaim, inkább kíváncsiság volt bennem, hogy ebből az állapotból hová visz, hová érkezem. És valahol a közepe táján, a megfordulás után a szívcsakrám érintésével számomra is meglepő módon sikerült megnyitnia. Olyannyira, hogy még a vércukrom is leesett, ami akkor szokott csak történni, amikor valami nagyon pozitív dolog történik velem. Várom, hogy újra érezhessem tiszta, felemelő, de vércukrot levivő energiáit. :) "


Anikó

Kedves Kata!
Köszönöm az időt amit Veled tölthettem! Számomra nagyon nehéz volt a feloldódás, az ellazulás, az egyéb gondolatok elengedése és a magamra figyelés, de segítségeddel végül sikerült. A masszázs visszaadta az önbizalmamat, a hitemet abban, hogy van bennem szexualitás és képesség az öröm befogadására. Jobban megismertem a testemet. Úgy érzem segített a párkapcsolati problémám és csalódásom feldolgozásában.


Laci

Kedves Zsófi és Kata,
"A masszázsotok alkalmával lehetőségem nyílt ezt a csodálatos élményt átélnem. Napokig hatása alatt voltam. Személyiségetek kedvességet és biztonságot áraszt. A nyugodt környezetben teljesen el tudtam lazulni és át tudtam adni magam az érintésetek varázsának, ami leírhatatlan érzés volt számomra. Érintésetek tökéletes harmóniában volt a testemmel és lelkemmel.
Ezelőtt még sosem volt részem 4 kezes masszázsban, de sikerült egy teljesen más "dimenzióba" kerülnöm. :)     Én tiszta szívből ajánlom mindenkinek ennek az élménynek a megtapasztalását.
Köszönöm nektek!"


Gabi és Bertram

Életünkben először vettünk részt egy páros tantra masszázson a párommal. Egy stresszes időszakkal a hátunk mögött, testileg-lelkileg feltöltődve jöttünk el a szalonból. Köszönjük Katának és Zsófinak ezt a varázslatos utazást. A lábujjainktól a fejünk búbjáig hatoló bizsergés fantasztikus élmény volt.


Gábor

Kedves Kata és Zsófi!
Hálás vagyok nektek azért a megtapasztalásért, amit általatok átélhettem. Már a masszázs előtti rituálé közben, mikor a szemetekbe néztem, tudtam, hogy valami egészen különleges dolog fog velem történni. Összehangolt és csodálatos érintéseitek által nagyon hamar egy másik dimenzióba kerültem, ahol csak a szeretet és harmónia uralkodott. Úgy éreztem, hogy a testem érintésével a lelkemet simogatjátok és töltitek fel a szeretet energiájával. Minden kapcsolatomat elvesztettem a fizikai síkkal és a testiség teljes mértékben háttérbe szorult a masszázs alatt.
Nagyon köszönöm ezt az élményt, ahogy mondtam is, receptre kellene felírni Titeket. :)

Lomi-Lomi Nui masszázs:

Miklós

 "Rengeteg masszázs élményben részesültem életem során, de ez több szempontból is felülirja az eddigieket. A vendég fogadása, a masszázstér légköre, az érintés, a zene...Valamint belsőmben lévő letapadásokat fellazitottad, áramoltattad, lassú légzéssel segítettél kivezettetni belőlem. Csodálatos megélések, kívül-belül."


Zoli

"Katát már régóta ismerem, így nem volt annyira meglepő, amikor először mesélt arról, hogy nemcsak a testet, hanem a lelket is érintő, gyógyító masszázsokkal foglalkozik. Nekem a lomi lomi masszázst ajánlotta. Az első alkalom előtt volt bennem izgatottság, de még több kíváncsiság. Nem csalódtam, sőt! Az egész testét, lelkét, energiáját beleadja a masszázsba, minden mozdulatában érezni, hogy teljesen komolyan, elhivatottan ér az emberhez. Kívül és belül is. A kezei nagyon finomak, gyengédek, de ha kell, erőteljesebben is tudja használni őket. Masszázs előtt és után is sokat beszélgetünk, ami szintén feltöltően hat rám. Azóta már voltam többször is, sajnos mindig túl gyorsan eltelik az a másfél óra."


Zsófi

Lomi lomi masszázson voltam Katinál és végig nagy figyelemmel és odaadással volt a masszázsban felém. Bármelyik ponton elakadást érzett megállt és megtartással és a belőle sugárzó szeretettel oldotta a blokkokat. Mozdulatai nagyon áramlóak, magával viszik az embert egy mély ellazult tudatállapotba, ahol ránézhet az őt aktuálisan foglalkoztató kérdésekre és a folyamatosan hullámzó érintéseknek köszönhetően akár válaszokat is kaphat rájuk. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne mélyebben önmagába nézni, mert Katinál ezt biztonságban, elfogadásban teheti meg.